Asukkaaksi

Opiskelija-asumista naisille Helsingissä

Silta-klubi ottaa asukkaikseen ensisijaisesti täysiaikaisesti opiskelevia 18-28 -vuotiaita naisia.

Sillassa yhdistyy ahkera opiskelu ja lämmin, kotoisa perheilmapiiri: siksi se onkin ihanteellinen asuinpaikka niille, jotka haluavat ottaa kaiken irti opiskelijaelämästä.

Ollen enemmän kuin pelkkä asuntola, Silta tarjoaa opiskelijalle elämäntäyteisen ympäristön, mikä tekee siitä hyvin erilaisen asumisympäristön kuin monet muut opiskelijoille tarjotut asumismahdollisuudet. On selvää, että opiskelija tarvitsee asumisympäristöltään muutakin kuin sängyn ja kirjahyllyn: siksi synttäreiden juhliminen, retket, esitelmät, lauantai-illan elokuvat ja juttutuokiot iltaisin kuuluvat kiinteästi Sillan arkeen. Kaikki tämä auttaa luomaan asukkaille mieluisan perheenomaisen ilmapiirin.

Osa perheilmapiiriä on asukkaille tarjottu mahdollisuus ruokailla yhdessä illallispöydässä: näin kaikki voivat tutustua toisiinsa ja ystävystyä paremmin. Lisäksi perheilmapiiriä tukee levon, opiskelun ja muiden rientojen tasapaino.     

Mahdolliset asukkaat kutsutaan hakemuksen perusteella haastatteluun, johon sisältyy talon esittelykierros. Jos asut kauempana, voidaan haastattelu tehdä myös videopuhelun välityksellä.

Hakuprosessi:

  1. Täytä hakemuslomake suomeksi / englanniksi.
  2. Haastattelu paikan päällä tai puhelimitse (Zoom tai jotain vastaava jos et asu Helsingissä tällä hetkellä.

Hakemukset käsitellään järjestyksessä, jossa ne on vastaanotettu.

Lisää tietoa: Lissy Clement, 0451 131 723 / +358 451 131 723 / siltaklubi.opiskelijakoti@gmail.com